logo

FACADERENOVERING

Vi er specialister i facaderenovering

Det er vigtigt at opretholde en sund og velplejet boligfacade, men det kan være nemmere sagt end gjort. Din facade bliver nemlig påvirket af regn, kulde, sol og varme og vil med tiden blive nedslidt, hvis den ikke bliver vedligeholdt.

Hos Sjællands Murermester er vi stolte over vores kompetancer med facaderenovering. Ved facaderenovering udfører vi blandt andet:

  • Udskiftning af fuger
  • Opmuring og udskiftning af fuger
  • Vandskuring
  • Netpuds
  • Sokkelpuds
  • Og meget mere…

Der er mange fordele ved en facaderenovering. Først og fremmest eliminere du muligheden for sprækker og revner i facaden, som kan give råd og svamp på bygningen på længere sigt.

Derudover giver du din bolig bedre mulighed for at holde på varmen, hvilket er med til at sænke dine energiomkostninger.

Og så giver det også bare din bolig et flot og vedligeholdt udtryk, som kan være med til at du får din bolig solgt i fremtiden.

Murer med kvalitet for øje

Uanset størrelsen og omfanget af den facaderenovering du ønsker, er du i kompetente og erfarne hænder med Sjællands Murermester. Vi har renoveret mange facader igennem årenes løb, og dækker Storkøbenhavn, Roskilde, Vallensbæk, Køge og resten af Sjælland.

Som murerfirma er vi opdateret på markedets bedste materialer og nyeste viden indenfor arbejdsmetoder og -teknikker. For os er det vigtigt, at der bliver brugt de rigtige produkter til den givne opgave, og at bygningen bliver behandlet med respekt. På den måde kan vi både imødekomme dine konkrete ønsker og være sikre på, at din facade holder mange år fremover.

Kontakt os i dag

Det kan være svært at tage det første skridt, når man skal igang med et projekt som facaderenovering. Kontakt os derfor i dag for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder. Vi rådgiver og vejleder dig hele vejen igennem, så du får det helt rigtige resultat. Ring til os på telefon 22 80 07 07 eller skrive en mail til
sjmester@live.dk

Få et uforpligtende tilbud idag

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave som vi skal hjælpe dig med? Så er du velkommen til at os på tlf. og få et uforpligtende tilbud.