logo

RENOVERING AF BADEVÆRELSE

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle? Vi klarer begge dele.

Dygtige murer til renovering af badeværelset

Går du rundt og drømmer om at få lavet et komplet nyt badeværelse? Eller ønsker du en mindre renovering? Hos Sjællands Murermester kan vi hjælpe dig med at gøre dine drømmen til virkelighed. Vi har mange års erfaring som murer og kan hjælpe dig med:

  • Opføring af nyt badeværelse
  • Istandsættelse
  • Renovering
 

Vores mange års erfaring som murer sikre dig den faglige ekspertise det kræver, at udføre badeværelser af højeste kvalitet. Vi anvender kun de bedste teknikker og materialer for at sikre, at resultatet er af højeste kvalitet og holdbart i mange år fremover.

Brug for hjælp til det perfekte badeværelse?

Måske har du planlagt dit nye badeværelse ned til mindste detalje eller måske har du ingen idé om hvor du skal starte. Lige meget hvor langt du er med planlægning af dit nye badeværelse er vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. 

Vi gør en dyd ud af at få funktionalitet og design til at gå op i en højere enhed, så du får et badeværelse, der matcher lige præcis dine øsnker og behov.

Vi dækker hele Storkøbenhavn, Roskilde, Rødovre, Glostrup, Taastrup og resten af Sjælland. Kontakt os i dag og tag første skridt imod dit perfekte badeværelse. Kontakt os på telefon 22 80 07 07, mail sjmester@live.dk eller via kontaktformularen. Sammen aftaler vi tid og dato til et besøg hos dig, så vi kan besigtige opgaven og komme med et konkurrencedygtigt tilbud på opgaven. 

 

Få et uforpligtende tilbud idag

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave som vi skal hjælpe dig med? Så er du velkommen til at os på tlf. og få et uforpligtende tilbud.