logo

OM OS

Murermester på Sjælland

Sjællands Murermester ApS blev etableret i 2015 med en vision om at tilbyde kunderne god kvalitet, godt håndværk og en service ud over det sædvanlige.

Vi kan alt inden for murerbrancen, så søger du et erfarent murerfirma, kan du trygt kontakte os. Søger du en entreprenør, der kan stå for et større projekt, kan vi også hjælpe med det. 

Vi har mange års erfaring inden for murerbrancehn, og også stor erfaring som entreprenør, så vores viden og kunnen er stor. Det smitter af på resultateterne, der altid står skarpt og flot mange år efter. Vi har adresse i Rødovre, men dækker en radius på op til 70 kilometer. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 22 80 07 07 eller skrive på sjmester@live.dk. Vi tilbyder altid en uforpligtende snak om dit projekt, vejledning og rådgivning. 

Murermester til private, offentlige institutioner og erhverv

Hos Sjællands Murermester hjælper vi med opgaver inden for det privat, offentlige og erhverv. Som udgangspunkt er der ingen opgaver der er for store eller små, og vi håndterer også gerne den kontinuerlige service og vedligeholdelse af boligforeningens ejendomme. Især laver vi mange facaderenoveringer og serviceringer af KAB‘s ejendomme. 

 

Er din opgave relateret til murerbrancen, klarer vi arbejdet på egen hånd. Skulle opgaven række ud over vores egen fagekspertise, har vi tætte og erfarne samarbejdspartnere inden for alle andre håndværkerfag. 

kab-logo

Få et uforpligtende tilbud idag

Har du spørgsmål til vores services, eller har du en opgave som vi skal hjælpe dig med? Så er du velkommen til at os på tlf. og få et uforpligtende tilbud.